Fermentační workshop
Fermentace je jednou z nejstarších technik přípravy potravin, která pomáhá uchovávat jídlo déle a zároveň jej obohacuje o důležité probiotické bakterie. Proto se stále více lidí zajímá o tuto techniku a snaží se ji osvojit. Pokud patříte mezi ně, pak náš fermentační workshop bude pro vás tou správnou volbou.
V našem workshopu se naučíte, jak připravit nejrůznější fermentované potraviny, jako je zeleninové pickles, fermentovaná hořčice a další. Dozvíte se vše o základních principech fermentace a také o tom, jakým způsobem ovlivňuje naše zdraví. Tentokrát se bude jednat o workshop venku na zahradě a bude to trochu jiný koncept na který jste zvyklý. Více se změříme na fermenty aktuální sezóny. Případně i využití kvásku v praxi.
Naučíte se nejen teorii, ale také si vše vyzkoušíte na vlastní kůži. V našem workshopu budete mít možnost si sami připravit vlastní fermentované potraviny a také si je odnést domů.Pokud vás zajímá fermentace a chcete se dozvědět více, neváhejte se přihlásit do našeho fermentačního workshopu.
Těšíme se na vás!