fermentuju

workshop

Fermentační workshop

Fermentace je jednou z nejstarších technik přípravy potravin, která pomáhá uchovávat jídlo déle a zároveň jej obohacuje o důležité probiotické bakterie. Proto se stále více lidí zajímá o tuto techniku a snaží se ji osvojit. Pokud patříte mezi ně, pak náš fermentační workshop bude pro vás tou správnou volbou.


V našem workshopu se naučíte, jak připravit nejrůznější fermentované potraviny, jako je zeleninové pickles, fermentovaná hořčice a další. Dozvíte se vše o základních principech fermentace a také o tom, jakým způsobem ovlivňuje naše zdraví. Tentokrát se bude jednat o workshop venku na zahradě a bude to trochu jiný koncept na který jste zvyklý. Více se změříme na fermenty aktuální sezóny. Případně i využití kvásku v praxi.


 Naučíte se nejen teorii, ale také si vše vyzkoušíte na vlastní kůži. V našem workshopu budete mít možnost si sami připravit vlastní fermentované potraviny a také si je odnést domů.Pokud vás zajímá fermentace a chcete se dozvědět více, neváhejte se přihlásit do našeho fermentačního workshopu. 


Těšíme se na vás! 

Co se na fermentačním workshopu dozvíte?

Vyzkoušíte si fermentaci na vlastní pěst

Ochutnáte fermentované dobroty

Načerpáte informace o mikrobiomu (zdraví střev)

Dozvíte se, jakou roli v našem zdraví hraje správně vyživený mikrobiom

Odvezete si vámi vyrobené fermenty domů

Materiály k doplnění informací

Pár fotek z předchozích fermentačních workshopů

Jak a kde bude aktuální workshop probíhat?

Vrážská 326, 252 28 Černošice

Cena workshopu

Aktuální cena workshopu je 2000 Kč

Fermentační workshop

2000
  • 10.6.2023 od 10:00
  • Vrážská 326, 252 28 Černošice
  • Doplňující materiály posílám 7 dní před workshopem