Jak se naučit fermentovat zeleninu, mléčný kefír a nápoje?
Přichystal jsem si pro vás malý a jednoduchý mini fermentační kurz, který vás naučí fermentaci zeleniny, mléčného kefíru, luštěnin a výrobu tibi limonády. Kurz je pro každého, kdo se chce naučit fermentovat! Kurz je zaměřen hlavně na praktické ukázky výroby v domácích podmínkách. Recepty zvládne naprosto každý! Hlavní myšlenkou tohoto kurzu je naučit se fermentovat SNADNO a BEZ ZBYTEČNÝCH ZAČÁTEČNICKÝCH CHYB. Naučíte se hned několik druhů fermentace. Díky veškerým znalostem obsažených v kurzu si pak zvládnete vyrobit i mnohem náročnější fermenty úplně sami. Nově však najdete v kurzu i téma bylin. Tedy fermentace bylin, bylinné fermenty, oxidované čaje či výrobu pampeliškové kávy a mnoho dalších studijních materiálů.