fermentuju

Kurzy

Uskladnění potravin aneb, jak využít fermentaci v aktuální sezóně

Uskladnění naší úrody je tradiční téma, které může být přínosné pro každého z nás! Tradice, na kterou jsme téměř zapomněli a přitom je pro nás tolik přínosná. Díky správnému uskladnění ovoce i zeleniny ze zahrádky si můžeme vychutnat naši skvělou úrodu i v chladnějších dnech roku, kdy je tyto kvalitní potraviny těžké pohledat. Zároveň spojením s fermentací naši zeleninu obohatíme ještě o důležité enzymy a také probiotické bakterie. Takže dvojitá výhra! Připravíme tak i spoustu zdravých dobrot pro naše tělo na chladnější období v roce, kdy může být oslabené a potřebuje větší podporu. 

Co se v kurzu naučíte?

Jak správně uskladnit ovoce a zeleninu na zimu

Jak podpořit své tělo fermentovanou zeleninou

Jednoduché fermentované recepty, podle aktuální sezóny

Jaká sůl je nejlepší pro fermentaci

Jak předejít problémům s fermentací

Jak co nejlépe benefitovat ze své úrody

Fermenty pro podporu našeho těla v zimních měsících

Moc bych chtěla poděkovat za báječný kurz. Celé nedělní odpoledne jsem s tím stravila a moc jsem si to užila. Diky Vam jsem objevila pár farem v okolí a vrhnu se na fermentaci! 😇

Eva

Uskladnění potravin

2000
  • Přístup do kurzu je Vám udělen trvale
  • Podpora v uzavřené skupině 24/7
  • Obsahuje PDF materiály a videa