fermentuju

Kurzy

Jak se naučit fermentovat zeleninu, mléčný kefír a nápoje?

Přichystal jsem si pro vás malý a jednoduchý mini fermentační kurz, který vás naučí fermentaci zeleniny, mléčného kefíru, luštěnin a výrobu tibi limonády. Kurz je pro každého, kdo se chce naučit fermentovat! Kurz je zaměřen hlavně na praktické ukázky výroby v domácích podmínkách. Recepty zvládne naprosto  každý! Hlavní myšlenkou  tohoto  kurzu je naučit se fermentovat SNADNO a BEZ ZBYTEČNÝCH ZAČÁTEČNICKÝCH CHYB. Naučíte se hned několik druhů fermentace.  Díky veškerým znalostem obsažených v kurzu si pak zvládnete vyrobit i mnohem náročnější fermenty úplně sami. Nově však najdete v kurzu i téma bylin. Tedy fermentace bylin, bylinné fermenty, oxidované čaje či výrobu pampeliškové kávy a mnoho dalších studijních materiálů.

Co se dozvíte ve fermentačním mini kurzu?

Přednáška o mikrobiomu🦠

Informace o benefitech jednotlivých fermentu🩺

Jak na výrobu mléčného kefíru a kefírového sýru🥛🧀

Jak vyrábět super fermentované TIBI limonády 🥤

Na co si dávat pozor při výběru surovin 🍏🍅

Výroba fermentu ve vlastní šťávě (zelí a jeho kombinace)🥬

Jak na ferment v solném roztoku (lacto-ferment)🧂

Jak fermentaci luštěnin a příloh k jídlu 🍚

Jak fermentovat byliny a dále je využívat v každodenním životě 🌱

Jak si vyrobit pampeliškovou kávu☕️

Jak najít a využít nejznámějších 21 českých bylin (čaje, tiktury, fermentace)🍵

Fermentační mini kurz

1850
  • Webinář o mikrobiomu
  • Webinář na téma 21 českých bylin
  • Přístup do kurzu je Vám udělen trvale
  • PDF materiály a videa

Jiné články

Zdravá střeva

Zdravá střeva   Zdravá střeva jsou klíčem k celkovému zdraví a pohodlí. Mnoho lidí si však neuvědomuje, jak důležitou roli střeva hrají v našem trávicím

Číst dále »