Kurzy
Jak se naučit fermentovat zeleninu, mléčný kefír a nápoje?
Přichystal jsem si pro vás malý a jednoduchý mini fermentační kurz, který vás naučí fermentaci zeleniny, mléčného kefíru, luštěnin a výrobu tibi limonády. Kurz je pro každého, kdo se chce naučit fermentovat! Kurz je zaměřen hlavně na praktické ukázky výroby v domácích podmínkách. Recepty zvládne naprosto každý! Hlavní myšlenkou tohoto kurzu je naučit se fermentovat SNADNO a BEZ ZBYTEČNÝCH ZAČÁTEČNICKÝCH CHYB. Naučíte se hned několik druhů fermentace. Díky veškerým znalostem obsažených v kurzu si pak zvládnete vyrobit i mnohem náročnější fermenty úplně sami. Nově však najdete v kurzu i téma bylin. Tedy fermentace bylin, bylinné fermenty, oxidované čaje či výrobu pampeliškové kávy a mnoho dalších studijních materiálů.
Co se dozvíte ve fermentačním mini kurzu?
Přednáška o mikrobiomu🦠
Informace o benefitech jednotlivých fermentu
Jak na výrobu mléčného kefíru a kefírového sýru
Jak vyrábět super fermentované TIBI limonády
Na co si dávat pozor při výběru surovin 
Výroba fermentu ve vlastní šťávě (zelí a jeho kombinace)
Jak na ferment v solném roztoku (lacto-ferment)
Jak fermentaci luštěnin a příloh k jídlu 🍚
Jak fermentovat byliny a dále je využívat v každodenním životě
Jak si vyrobit pampeliškovou kávu☕️
Jak najít a využít nejznámějších 21 českých bylin (čaje, tiktury, fermentace)🍵
Fermentační mini kurz
Kč
1850
-
Webinář o mikrobiomu
-
Webinář na téma 21 českých bylin
-
Přístup do kurzu je Vám udělen trvale
-
PDF materiály a videa