fermentuju

Kurzy

Fermentační challenge

Přichystal jsem si pro vás malou fermentační challenge (výzvu), cílem této výzvy je podívat se hlouběji do tajů tématu fermentace. Pochopit proč je fermentace v dnešní době a společnosti důležitá. Dále pochopit spojitosti, proč zařazovat fermentované potraviny do našeho každodenního jídelníčku. Ve výzvě budeme klást vždy důraz na aktuální sezonu, aby i pro vás bylo jednoduché sehnat všechny potřebné suroviny a mohli jste tak z nich benefitovat celou sezónu nebo dokonce i později v zimě. V rámci výzvy je potřeba si jen najít trochu času a chuť recepty hned zkoušet v praxi, aby veškerá snaha nepřišla na zmar!

Co se naučíte ve fermentační výzvě?

Řekneme si co je to fermentace

Proč je dnes fermentace důležitá/zajímavá

Důležité benefity spojené s výrobou fermentu

Nejčastější chyb spojené s výrobou fermentu

Vyrobíme si společně 5 různých fermentů

K výrobě fermentu využijeme aktuální sezónu

Vyrobíme si fermentované dobroty, jako limonády, omáčky a zeleninu

Co na kurz říkají ostatní ?​

Fermentační challenge

1090
  • Společná skupina na telegramu
  • Přístup do kurzu je omezen do 16.1.2024
  • Q&A při problémech s fermentací
  • PDF materiály a videa

Jiné články

Zdravá střeva

Zdravá střeva   Zdravá střeva jsou klíčem k celkovému zdraví a pohodlí. Mnoho lidí si však neuvědomuje, jak důležitou roli střeva hrají v našem trávicím

Číst dále »