Kurzy
Fermentační challenge
Přichystal jsem si pro vás malou fermentační challenge (výzvu), cílem této výzvy je podívat se hlouběji do tajů tématu fermentace. Pochopit proč je fermentace v dnešní době a společnosti důležitá. Dále pochopit spojitosti, proč zařazovat fermentované potraviny do našeho každodenního jídelníčku. Ve výzvě budeme klást vždy důraz na aktuální sezonu, aby i pro vás bylo jednoduché sehnat všechny potřebné suroviny a mohli jste tak z nich benefitovat celou sezónu nebo dokonce i později v zimě. V rámci výzvy je potřeba si jen najít trochu času a chuť recepty hned zkoušet v praxi, aby veškerá snaha nepřišla na zmar!
Co se naučíte ve fermentační výzvě?
Řekneme si co je to fermentace
Proč je dnes fermentace důležitá/zajímavá
Důležité benefity spojené s výrobou fermentu
Nejčastější chyb spojené s výrobou fermentu
Vyrobíme si společně 5 různých fermentů
K výrobě fermentu využijeme aktuální sezónu
Vyrobíme si fermentované dobroty, jako limonády, omáčky a zeleninu
Co na kurz říkají ostatní ?
Kubi, chtela bych ti moc podekovat. Tahle fermentacni challenge byla skvela. Jak se nekdy rika za dost penez malo muziky, tak tady je to presne naopak, za par penez tolik informaci od tebe. Prijde mi, zes nam dal vic receptu, nez bylo v osnove vyzvy 😅. Tvuj pristup, komunikace, za me velika spokojenost a jsem rada, ze jsem do vyzvy sla. Vyhovovala mi prave ta interakce. Ptal ses i na nejakou zpetnou vazbu, co bys treba mohl zlepsit, ale me vazne nenapada co, co by mi nevyhovovalo. Urcite doporucuji kazdemu, kdo si neni jisty, jestli by to bylo pro nej a nechteji se mu treba zatim davat vetsi penize za nejaky obsahlejsi kurz, tak jako natuknuti a zkouseni v realnem case s tebou si myslim, ze nemusi vahat nikdo, kdo trochu resi svuj mikrobiom a nemusi se nikdo bat zadnych slozitosti 😅 a kdy jindy nez ted, kdyz mame moznost plodin z nasich zahradek ci od znamych. Ucelene, prehledne, bezpecne misto s fajn mentorem? Tak to vnimam ja 🙂. Opravdu Ti moc DEKUJI 🫶!
Kristýna
Chtěl bych moc poděkovat, že jsem se mohl výzvy zúčastnit. Začnu chválou. Líbí se mi že je výzva "rozcrcana" na delší časový období je fakt že vždy jsem měl čas a chuť na to recept nebo teorii studovat takže tohle je super. Samozřejmě horší to je pro člověka co chce všecko hned. 😊 Recepty jsou fajn ikdyz jsem byl a výsledkem trochu zklamán ( nevím kde byla chyba) zkoušel jsem okurky znovu a stejně mě tam něco nechutnalo. Ale limonáda a pickles byla pecka.😊 Jinak vše super a diky.
Tomáš
Výzva byla moc fajn! Zkoušela jsem okurky, hořčici a limču, potom jsme nebyli poradně doma, takže zbytek mě teprve čeká 🤩 videa mi vyhovovala nakonec asi nejvíc, pustila jsem si to vždy jako “podcast” 😁 jinak u nás byla favoritem jednoznačně hořčice, protože hodně grilovaček🤩
Děkuji, že jsem vyhrála výzvu a mohla být součástí 🥰 pro mě to mělo velký přínos! Těším se na podzim/zimu až bude více času se tomu věnovat! 🥰
Oleksandra
Ahoj, za mě výzva taky super. Na vše bylo dost času, i když jsem odjel na týden pryč, tak jsem vše v klidu dohnal. I ty video recepty jsou super, člověk má pak lepší představu, jak to má vypadat.
Matěj
Previous
Next
Fermentační challenge
Kč
1090
-
Společná skupina na telegramu
-
Přístup do kurzu je omezen do 16.1.2024
-
Q&A při problémech s fermentací
-
PDF materiály a videa