Jak na přípravu domácí kombuchy?

Domácí příprava kombuchy je online kurz, který je vytvořen z 7mi modulů:

1. modul – úvod a historie tohoto báječného nápoje

2.modul –  benefity, které nám kombucha nabízí

3.modul – suroviny a jejich správný výběr, pro co nejlepší výsledky 

4.modul – primární fermentace (pro kvašení  nápoje)

5.modul – sekundární fermentace (pro sycení nápoje)

6.modul – závěr a poděkování

Bonusový – výroba dalších druhů kombuchy, exkurze ve výrobě v Norsku a další využítí kombuchové houby

Co všechno za otázky vám dokáže kurz kombuchy snadno zodpovědět?

Chcete se naučit vyrábět domácí kombuchu bez začátečnických chyb?

Kurz je jednoduchý a díky němu dokáže každý vyfermentovat naprosto cokoliv. Hravě to využije celá rodina a i děti to bude bavit.

Co je to mikrobiom a proč je důležité o něj pečovat?

Jaké benefity kombucha nabízí?

Jaké suroviny vybrat pro úspěšnou kombuchu?

Jak je to s tím čajem a kofeinem?

Kolik cukru dávat k výrobě potřebuju?

Jak udělat primární fermentaci kombuchy?

Jak kombuchu nasytit?

Jak ochutit kombuchu z čehokoliv?

Jak se dělá JUN, Coffeebucha nebo RED RUMI?

Jak se to dělá ve velkovýrobě?

Modul 1

Úvod a historie a výroby kombuchy ve světe, ale i u nás v Čechách.

Modul 2

Dozvíte se jaké všechny benefity nám nabízí pití kombuchy a jak jí využít ve svůj prospěch.

Modul 3

Jak najít a vybrat ty správné a kvalitní suroviny, pro výrobu té nejlepší kombuchy.

Modul 4

Primární fermentace, jak jí zvládnout hravě bez plísně a komplikací.

Modul 5

Sekundární fermentace - kombucha má perlit a chutnat skvěle!

Bonus

Terciální fermentace, Jun, Coffeebucha a taky exkurze z officiální výroby!

Kurz si již zakoupilo více než...

+ 1

zákazníků

Kurz obsahuje:

Co na kurz říkají ostatní ?

Výroba domácí kombuchy

Kurz, který vás naučí vyrábět kvalitní domácí kombuchu, ochucenou, perlivou a plnou zdravých probiotik pro podporu vašeho trávení. Zdraví začíná v našich střevech, je skvělé když o ně pečujete!